Tara Energy Drink starta komplekts

Pieejamība: Ir pieejams Noliktavā 10
ID: 14826
Produkta kods: TED_DK

149.39€
/ gab
(Bez PVN: 123.46€)

Preces apraksts

TE-D zīmola koncepta būtība: mudināt patērētājus izvēlēties ekoloģiskas izejvielas un atbildīgu attieksmi pret vidi. 

TE-D zīmola produkts ir lieliska dāvana aktīva un veselīga dzīvesveida cienītājiem – tiem, kam rūp apkārtējā vide, veselība un kuri novērtē sava laika vērtību. Ikdienas straujais ritms nesaudzē nevienu, tāpēc TE-D piedāvā veidu, kā rast atelpas un harmonijas mirkli pat vissteidzīgākajās dienās. Produktā apvienotas izcilas garšu buķetes, unikāla formula un ilgtspējīgs koncepts.

TE-D enerģijas dzēriens ir radīts, izmantojot tikai sertificētas un 100% dabiskas izejvielas, bez mākslīgajiem garšu pastiprinātājiem un krāsvielām. Dzērienam ir augsta uzturvērtība un bagātīga garša. Produkta iepakojums veidots domājot par ilgtspēju – dzēriens pieejams atkārtoti lietojamā termokrūzē un komplekta saturs ir paredzēts, lai aizstātu visus ikdienas dzērienus 30 dienām (vienai personai).

TE-D enerģijas dzērienu komplekta sastāvā:

  • dubultā stikla termo krūze (420 ml) ar neoprēna apvalku;
  • 3 veidu īpašās enerģijas dzēriena uzlejamās tabletes (kopā 30 gab);
  • 90 dabīgā medus stienīši (10 g vienā stienīši– 1 paciņa paredzēta vienai dzēriena porcijai). 

Viss, kas nepieciešams, lai dzērienu pagatavotu, ir karsts ūdens!

 

Vairāk informācijas: https://te-d.com/lv

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums